Stuur nu via WhatsApp

Vacatures Conduterra

Bekijk onze vacatures

20jaar Conduterra: Job Event

Bouw aan je toekomst én beleef een dag vol plezier! 🚀

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector en zin in een dag vol adrenaline? Conduterra organiseert voor hun 20ste verjaardag een Jobevent in Bobbejaanland.

👉 Wat kan je verwachten? Neem je cv mee en meld je aan bij ons inschrijvingsloket. Als je profiel aansluit bij een van onze openstaande vacatures, ontvang je twee GRATIS inkomkaartjes voor Bobbejaanland!

Wij zijn op zoek naar:

Leidingbouwer
Werfleider
Magazijnier / Chauffeur
Logistiek en aankoop manager
Bouwplaatsmachinist
Projectleider

Bij Conduterra bouwen we aan de toekomst – en dat doen we graag samen met jou. We zoeken mensen die dieper willen graven en hoger willen reiken.

🔔 Zet zaterdag 28 september 2024 in je agenda en zorg dat je erbij bent!

📍 Locatie: Inkom Bobbejaanland aan de balie van Conduterra
🕘 Tijd: 9u tot 11u

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Zet samen met ons de volgende stap in je carrière! 💼✨

Zet je al op aanwezig in het Facebook evenement en mis niets!

Wie is Conduterra?

Conduterra is gespecialiseerd in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen gaande van brandblus-, gas-, water-, riolerings- tot sprinklerleidingen.

Onder toezicht van ervaren projectleiders verzorgt een team van 30 gespecialiseerde vaklui de plaatsing van uw leidingen in zowel nodulair gietijzer (NG), staal (ST), thermoplastische (HDPE) en thermohardende (GRE) kunststoffen alsook voorgeïsoleerde stalen en voorgeïsoleerde kunststof verwarmingsleidinge